Detalii oferta

Detalii ofertă

Senior Holidays NAPOLI - COASTA AMALFITANA 8 zile Avion


Ziua 1. BUCURESTI - NAPOLI.  Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 05:00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Napoli de la ora 07:40.

Zilele 2 - 7. TIMP LIBER SAU EXCURSII OPTIONALE

- Pompei si Vezuviu este o excursie de o zi. Urcarea pe Vezuviu este o experienta deosebita in care ajungem la peste 1200 m altitudine si ne delectam cu peisaje unice.

- Caserta si Napoli - de la oraselul faimos pentru Spartacus si pentru Palatul monument UNESCO, pana la stradutele deosebite pline de cladiri istorice ale orasului Napoli, din nou avem o excursie de o zi care sa ne bucure sufletele si inimile.

- Roma este o excursie in care intreaga zi o dedicam capitalei italiene. Incepem turul de la Santa Maria Maggiore si continuam cu San Pietro in Vincoli, ..., Fontana di Trevi, Piata Spaniei si incheiem la Piata del Popolo.

- Capri este o destinatie unica, exclusivista, scumpa, dar care merita din plin.

- Positano si Amalfi - croaziera de o zi in care admiram intreaga coasta Amalfitana, dar avem timp si pentru vizita si plaja in Positano.

- Degustare de Mozzarella, degustare de pizza si muzica live. 

- Salerno este un port maritim plin de viaÈ›a, o destinatie populara pentru a descoperi atractii istorice antice, plaje stralucitoare, parcuri naturale si o bucatarie impresionanta. 

 Ziua 8. NAPOLI - BUCURESTI. Sosire in Bucuresti in jurul orei 12:20.
Rezerva